• Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μία πρωτότυπη και παράλληλα απαιτητική ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, η οποία θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν σε βάθος αντιλήψεις και βέλτιστες ή επιτυχημένες πρακτικές αναφορικά σε θέματα που αφορούν το Ανθρώπινο Δυναμικό.
  • Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους ποικίλων επιχειρηματικών τομέων όπως και με συμμετέχοντες από τα πεδία της δημιουργικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Έμφαση θα δοθεί στην πολυμορφία των μετεχόντων, ως παράγοντα διευκόλυνσης της συνεργασίας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και των εργαστηρίων καθώς και της επίτευξης νέων συνεργασιών και συμπράξεων.
  • Για να κερδίσετε δωρεάν coaching sessions από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες coaches, μέλη του International Coach Federation Greece Chapter για την International Coaching Week 18 – 23 Μαΐου 2015, που αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή του coaching συγχρόνως σε όλο τον κόσμο από τον μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό και να γνωρίσετε τα αποδεδειγμένα οφέλη του coaching προς μια καλύτερη κοινωνία.
  • Θα τύχουν προβολής από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και τα Social Media
  • Τέλος θα τους δοθεί η ευκαιρία να γίνουν δημιουργοί της νέας εποχής μιας καινοτόμου HR Community.

Next Conference

Social Media

Contact

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280