Το συνέδριο

Το Skywalker.gr διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το HR Community Conference & Awards με θέμα «Ωριμάζοντας με τους Millennials» στις 20 Μαΐου 2021 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Οι Millennials, όσοι δηλαδή είναι γεννημένοι στις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο  εργαζόμαστε στις επιχειρήσεις και περιμένουν διαφορετικά πράγματα από τους χώρους εργασίας τους, τη σταδιοδρομία τους και την ηγεσία της επιχείρησής τους.

Τι γίνεται λοιπόν με τους Millenials; Ή, καλύτερα, γίνεται κάτι χωρίς αυτούς; Γιατί όλοι μιλούν για εκείνους επιφυλακτικά;

Άρθρα, βιβλία, έρευνες, τόνοι σκέψης από την επιχειρηματική και την εκπαιδευτική κοινότητα και τους ειδικούς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για να τους χαρακτηρίσουν, να τους κατανοήσουν, να τους κατηγοριοποιήσουν, να τους κατατάξουν είτε ως επιχειρηματίες είτε ως στελέχη είτε ως καταναλωτές ή και όλα αυτά μαζί.

Είναι αλήθεια όσα λέγονται ή γράφονται γι’ αυτούς ή είναι μόνο φήμες, επειδή «όσα δεν φτάνει η αλεπού…»;

Μήπως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, απλώς κάθε γενιά κακολογεί την επόμενη και δεν μπαίνει καν στον κόπο να την καταλάβει γιατί «εμείς στον καιρό μας φτιάχναμε τα πράγματα αλλιώς» και «τι να μας πεις κι εσύ τώρα…»

Οι Millennials  λοιπόν…

Γενιά κληρονόμος του χρηματιστηρίου και της κρίσης, της οικολογικής καταστροφής και της ασταμάτητης κατανάλωσης, του «συμβαίνει εδώ και τώρα», του «παίζω και μαθαίνω», του DIY.

Μια γενιά που πρέπει να την καταλάβουν οι άλλες γενιές, να την αποδεχθούν, να μάθουν από αυτή, να βρουν τρόπους και εργαλεία για να της μεταδώσουν γόνιμα τη δική τους εμπειρία, έτσι ώστε να ωριμάσουν όλοι μαζί στην εργασία, να αποδώσουν, να παραγάγουν και να ευημερήσουν.

Σας περιμένουμε να τα συζητήσουμε όλα αυτά από κοντά και Επί Σκηνής (Link) πάντα με τον πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο του skywalker.gr.

Να ωριμάσουμε μαζί με τους Millennials ως δημιουργική ΗR Community.

Next Conference

Social Media

Contact

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280