Η ημερίδα με τίτλο «Αξιολόγηση της τηλεργασίας» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 διαδικτυακά στις 14:00. Είναι η τρίτη Skywalker HR Community δράση (κάνε κλικ και δες την ταυτότητα) μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες τηλεημερίδες «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπινους πόρους για την επόμενη μέρα» και «Το recruiting την επόμενη μέρα» και εντάσσεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του Skywalker «Βγαίνουμε Μπροστά».

Σκοπός της ημερίδας είναι να επεξεργαστεί τα δεδομένα και την προοπτική της τηλεργασίας.

Το πάνελ των διακεκριμένων ομιλητών αποτελείται από στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, συμβούλους επιχειρήσεων, coaches και ακαδημαϊκούς.

Δείτε όλους τους ομιλητές εδώ.

Οι άξονες στους οποίους θα τοποθετηθούν είναι οι εξής:

  1. Αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα της μεθόδου τηλεργασίας
  2. Διαχείριση της απόδοσης του τηλεργαζόμενου προσωπικού

Γέφυρες επικοινωνίας, ανάλυση εργασίας και σύνθεση αποτελεσμάτων, παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, αυτοδέσμευση και συμμετοχή στην κουλτούρα, αξιολόγηση και ανατροφοδότηση, μέσα, συστήματα και εργαλεία, ηθική τηλεργασία και όρια εργοδοσίας είναι μόνο ορισμένα από όσα θα επιχειρήσουν να αναλύσουν οι ομιλητές.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και θα μεταδοθεί δημόσια ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή της, μέσω της πλατφόρμας Facebook του Skywalker, ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει αλλά και να υποβάλει γραπτά ερωτήματα. Θα μεταδοθεί επίσης από το vgainoumemprosta.skywalker.gr μόνο για παρακολούθηση.

Η διάρκειά της θα είναι δύο ώρες και τη συζήτηση θα συντονίσει η Training and Business Development Director του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος», Μαρία Γιαμπουλάκη. 


Χορηγοί Επικοινωνίας

         


Διοργανωτής


Live streaming

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280