Περιεχόμενο συνεδρίου

Το skywalker.gr διοργανώνει για 6η χρονιά το HR Community Conference & Awards με τίτλο «HRFLIX» στις 19 Μαΐου 2022 στο Wyndham Grand Ηotel στην Αθήνα και ταυτόχρονα στο Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η «ταινιοθήκη» της HR Community στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, είναι γεμάτη «ταινίες» και «σειρές» κάθε είδους, με νέα προσωπικά και επιχειρηματικά «σενάρια» και εμπλουτίζεται συνεχώς.

Δεν προλαβαίνει ο φακός να εστιάσει, ο προβολέας να φωτίσει, και μέσα από τη σκόνη και το φως μια καινούργια «ιστορία» ξετυλίγεται, ενώ όλα γύρω αλλάζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Όλα μπροστά μας: Η συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνολογία, η πανδημία και οι κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις.

Οι άνθρωποι του HR και γενικότερα τα στελέχη γίνονται ταυτόχρονα σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, ηθοποιοί και παραγωγοί που έχουν να διαχειριστούν την αλλαγή, την πολυπλοκότητα, την πρόκληση των καιρών…

Πώς θα τα καταφέρουν;

Σας περιμένουμε να το ανακαλύψουμε μαζί και Επί Σκηνής  πάντα με τον πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο του skywalker.gr only on HRFLIX.

 

Στόχοι

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενθαρρύνει το οικοσύστημα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού να προβληματιστεί και να εξετάσει την υιοθέτηση μιας νέας εργασιακής κουλτούρας και εργασιακής ηθικής, που θα ισορροπήσει τις αντιθέσεις οι οποίες γεννιούνται στην post-Covid εποχή.

Συγκεκριμένα, στο HR Community Conference & Awards  2022, μέσα από διαδραστικά δρώμενα και διεργασίες ομάδας, θα συζητήσουμε, θα προβληματιστούμε και θα αναπτύξουμε θέματα όπως:

  • πώς διαμορφώνεται το  νέο εργασιακό τοπίο την εποχή της τεράστιας υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε.
  • ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται λόγω της αλματώδους αύξησης της τεχνολογίας (τεχνητή νοημοσύνη, εικονική πραγματικότητα, μείωση θέσεων εργασίας λόγω αυτοματοποίησης).
  • ποιες δεξιότητες πρέπει να αναπτύξει ο εργαζόμενος για να  προσαρμοστεί  στις αλλαγές.
  • ποιος είναι ο ρόλος του HR Manager στη διαχείριση κρίσεων και αλλαγών.
  • πώς οι παραδοσιακοί τρόποι διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού μπορούν να εναρμονιστούν με τη νέα πραγματικότητα.
  • νέες τεχνικές και εργαλεία που πρέπει να αναπτύξει η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού έτσι ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην post-Covid εποχή.
  • πώς θα καταφέρει το ΗRΜ να γεφυρώσει διαφορές, να δράσει συμπεριληπτικά και καταξιωτικά.

 

Επί σκηνής

Οκτώ θέματα δανεισμένα από την εργασιακή καθημερινότητα θα μας απασχολήσουν και θα τα προσεγγίσουμε ευχάριστα και δημιουργικά μέσα από θεατρικά δρώμενα που θα συμβαίνουν επί σκηνής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οκτώ ευκαιρίες να αναζητήσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αποτελεσματικότερους δρόμους στη διαρκή μας καθημερινότητα.

Οκτώ καταξιωμένοι ομιλητές από το οικοσύστημα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού θα αποκωδικοποιήσουν όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας στον εργασιακό χώρο και θα μας προκαλέσουν να προετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα.

Οκτώ εξαίρετοι ηθοποιοί θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και θα παρουσιάσουν τα συγκεκριμένα θέματα με ευρηματικό και χιουμοριστικό τρόπο. Συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος ΑντωνόπουλοςΣταυρούλα ΑραμπατζόγλουΔημήτρης ΜακαλιάςΕλευθερία ΜπενοβίαΜυρσίνη ΧρυσοχοΐδουΖήσης ΡούμποςΔημήτρης ΣπορίδηςΑντιγόνη Ψυχράμη.

Τα θεατρικά δρώμενα σκηνοθετεί ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ τα σενάρια γράφει ο ηθοποιός και σεναριογράφος κ. Ζήσης Ρούμπος.

 

Κόμβοι Εμπειρίας

Οι κόμβοι εμπειρίας της HR Community κάνουν τη διαφορά.

Για σένα που έχεις κουραστεί να συμμετέχεις παθητικά σε ένα συνέδριο.

Η καινοτόμος δράση της HR Community «κόμβοι εμπειρίας», που πραγματοποιείται από το 2015 κατά τη διάρκεια του HR Community Conference, σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι συν-δημιουργός στο περιεχόμενο του συνεδρίου και όχι μόνο παρατηρητής.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό;

  • Οι σύνεδροι, μετά τις κεντρικές εισηγήσεις και την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων, σχηματίζουν ομάδες.
  • Μέσα σε αυτές τις ομάδες οι συμμετέχοντες μοιράζονται τη δική τους εμπειρία, προβληματίζονται, συζητούν, προτείνουν, διαψεύδουν ή και επαληθεύουν όσα έχουν ακουστεί.
  • Τα αποτελέσματα της όλης διεργασίας, αφού παρουσιαστούν από τους συνέδρους στην ολομέλεια, συμπεριλαμβάνονται στο Hellenic HR Community Report.

Οι κόμβοι εμπειρίας ανοίγουν δρόμους. Η συμμετοχή σου στο συνέδριο θα είναι μια πρόκληση για σένα και την ομάδα σου.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280