Να οργανωθούμε, ρε παιδιά!

H HR Community αποτελεί μια ανοιχτή κοινότητα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα με στόχο να συμβάλλει στην αξιοποίηση των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων.

Κοινότητα σημαίνει να έχεις κοινές μνήμες και ανησυχίες, να αναζητάς συνεχώς κοινό τόπο, να επαναπροσδιορίζεις την ταυτότητά σου, να χαράζεις στρατηγική, αναδεικνύοντας όλες τις απόψεις ως χρήσιμες και απαραίτητες.

Τι βάζουμε εμείς

Λειτουργούμε σαν παρατηρητήριο αναγκών και σημείο αναφοράς, διοργανώνοντας ημερίδες και συνέδρια για τους επαγγελματίες και το οικοσύστημα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

Αναζητούμε και εργαζόμαστε ευκαιρίες δικτύωσης, ανταλλαγής εμπειριών, σύνθεσης ιδεών και προσέλκυσης νέων μελών της κοινότητας.

Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που την υπηρετεί και φροντίζουμε να δημοσιοποιούνται όλες οι απόψεις που τις αφορούν.

Αναλαμβάνουμε την εξασφάλιση πόρων για τις ανάγκες της κοινότητας, περιορίζοντας στο ελάχιστο τη συμμετοχή των μελών της μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Τι βάζεις εσύ

Απλώς έλα. Είσαι πολύ σημαντικός για την κοινότητα.

Τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί

Να προσεγγίσουμε πιο ρεαλιστικά, λειτουργικά και αποτελεσματικά μοντέλα εφαρμοσμένης διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού της ελληνικής πραγματικότητας.

Να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων, διατηρώντας μνήμες και αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος.

Να αποδείξουμε ότι η παραγωγικότητα μπορεί να συμβαδίζει με την ανθρώπινη ευτυχία και τα συστήματα διοίκησης μπορούν να σέβονται τη ζωή και τον άνθρωπο.

Να δημιουργήσουμε τον ελληνικό τρόπο διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, ξεκινώντας ένα διαρκές ταξίδι προσαρμογής και ανάπτυξης της τεχνογνωσίας που παραλαμβάνουμε.

Γίνε μέλος στην HR Community και αποκόμισε προνόμια

Η εγγραφή στην HR Community είναι δωρεάν, χωρίς κόστος ετήσιας συνδρομής και σου εξασφαλίζει δωρεάν συμμετοχή στις HR Community Actions (ενημερωτικές ημερίδες, workshop).

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280