Σταματίου Σωτήρης

Group Human Resources Director at Onassis Group & • Πρόεδρος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ)


O Σωτήρης Σταματίου  κατέχει την θέση του Group Human Resources Director του Ιδρύματος Ωνάση από τον Ιούλιο του 2016, υποστηρίζοντας τόσο τις επιχειρηματικές όσο και τις κοινωφελείς του δράσεις.

Παράλληλα είναι Προέδρος του ΔΣ του ΣΔΑΔΕ από τον Δεκέμβριο του 2016 και μέλος ΔΣ πρωτύτερα για 11 χρόνια. Έχει εργαστεί σε Διευθυντικές θέσεις Ανθρώπινου Δυναμικού σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, τόσο για την Ελληνική, όσο και για αγορές του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα εργάστηκε στον Όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων ως Διευθυντής Εγχώριας και ακολούθως Διεθνούς Εμπορίας, στην Interamerican ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, στη Shell ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Retail και στη Procter & Gamble ως Recruiting & Employee Service Manager. Έχει επίσης εργασθεί στην Shell στην Κωνσταντινούπολη για 3 μήνες και στο EIM στην Ολλανδία για 5 μήνες.

Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και Επικοινωνία και έχει ολοκληρώσει επαγγελματικά προγράμματα στο ALBA, IMD και Aschridge University.

Next Conference

Social Media

Contact

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280