Καπούλας Γιώργος

General Manager ΕΥ ΖΗΝ GREECE

Στέλεχος με εμπειρία 22 ετών στην Ελλάδα και το εξωτερικό στην ανάπτυξη και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, στη διοίκηση πωλήσεων και την επιχειρησιακή ανάπτυξη, καθώς και στη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Έχει ειδικευθεί και διακριθεί στον τομέα της βιωματικής εκπαίδευσης επί σειρά ετών μέσω και του ρόλου του ως General Manager της ΕΥ ΖΗΝ Greece.

Η πολύχρονη δράση σε αυτή την κατεύθυνση σε συνδυασμό και με την εξαιρετικά καλή γνώση των συνθηκών εργασιακού περιβάλλοντος και αναγκών των εταιρειών για ανάπτυξη People skills, οδήγησε στη δυνατότητα να δημιουργεί και να σκηνοθετεί καινοτόμα ίδια προϊόντα που να εξυπηρετούν το σκοπό αυτό και να προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες των έργων.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece με γνώμονα το motto της «Travel & Experience Designers», πρωτοπορεί στο χώρο των εταιρικών βιωματικών, διαδραστικών υπηρεσιών από το 1991, έχοντας παράλληλα διευρύνει το portfolio των υπηρεσιών της παρέχοντας υπηρεσίες MICE (meetings, incentives, conferences, events) και σε εταιρείες από το εξωτερικό που εμπιστεύνται την Ελλάδα για την πραγματοποίησή τους.

Next Conference

Social Media

Contact

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280