Νούλη Βίλλυ

HR Manager, M. Arabatzis S.A. "Hellenic Dough" & • Προέδρος του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ)


Η Βίλλυ Νούλη είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος MBA με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. To 2012 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Βέλγιο, στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν (UCLouvain - Université Catholique de Louvain), με αντικείμενο τις Επιστήμες της Εργασίας (Master en Sciences du Travail), και το 2021 το μεταπτυχιακό της στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από το ΕΑΠ.

Εργάστηκε για 7 έτη στη Lufthansa Cargo κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Στον χώρο του HR εργάζεται από το 2007, σε εταιρίες της Θεσσαλονίκης (Aldi Hellas, ΕΣΤΙΑ Αρτοποιία ΑΕΒΕ, ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης). Από το 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023 βρισκόταν στην εταιρία Nova Packaging Hellas A.E., βιομηχανία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της συσκευασίας, ως HR Manager. Από τον Ιανουάριο μέχρι και τώρα είναι HR Manager στην εταιρία M. Arabatzis S.A. "Hellenic Dough".

Next Conference

Social Media

Contact

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280