Φούντα Θεοδώρα

Executive and career coach MPhil University of Glasgow Certified coach, University of Cambridge, Uk


Κοινωνιολόγος, Executive and Career Coach, MPhil University of Glasgow, Certified Coach, University of Cambridge, UK

Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και του Deree College, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜPhil University of Glasgow και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Cambridge, UK (Diploma in Coaching). Εκπαιδευμένη στο Mindfulness και στο Psychology of Executive Coaching από το Academy of Executive Coaching, UK.

Έχει πολύχρονη εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης σε οργανισμούς του δημοσίου τομέα, καθώς και Συντονίστρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων σε Θέματα Διά Βίου Μάθησης Ενηλίκων.

Είναι Επιστημονική Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Εκπαιδεύτρια στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (INEΠ) σε Θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (soft skills και coaching). Επίσης, είναι πιστοποιημένη Μέντορας Επιχειρηματικότητας της ΓΣΕΒΕΕ και του ΕΕΑ, Μέντορας στο e-learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και Μέντορας στο Cherie’s Blair Foundation, UK (Μentoring Women Entrepreneurs).

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα ως Executive and Career Coach και υποστηρίζει άτομα να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, καθώς και να διαχειριστούν την καριέρα τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπλέον, ως Coach και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων αναλαμβάνει την εκπαίδευση και την ενδυνάμωση στελεχών και νέων επιχειρηματιών που επιθυμούν να επιτύχουν τους στόχους τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

Είναι μέλος των ΗCA, EMCC, Cherie’s Blair Foundation Alumni και University of Cambridge Coaching Alumni Group.

Personal website: www.fountacoach.gr
E-mail: fountacoach@gmail.com
LinkedIn: https://gr.linkedin.com/in/dora-founta-976ab451

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280