Τσέλιος Δημήτρης

Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Συγγραφέας του βιβλίου "Απόδραση Από Το Σπήλαιο". Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος


O Δημήτρης Τσέλιος είναι 51 ετών, σπούδασε Marketing - Επικοινωνία και για 15 χρόνια δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά με τις εταιρίες EXPOTECH, PERSONEL και DC media. Τα τελευταία 9 χρόνια είναι Life & Business Coach και από το 2022 έχει επιλέξει να ζει ως Digital Nomad, τον περισσότερο χρόνο στην Ασία.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος.

Yπήρξε εισηγητής του προγράμματος Συμβουλευτικής & Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συγγραφέας των βιβλίων “Απόδραση από το Σπήλαιο”, “111 Ερωτήσεις, που οι απαντήσεις τους θα αλλάξουν την ζωή σου” και του παραμυθιού “Ονειρομπερδέματα”.

Trainings προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης που έχει δημιουργήσει: Leadership Academy, Rising Minds, Brand Yourself First, Restart Experience, Challenge777, Goal Master και προσφάτως το Travel&Grow, που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γίνουν Digital Nomads.

Εμπνευστής και δημιουργός της ομάδας δράσης και αλληλεγγύης των Hopeaholics καθώς και Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου Mentoria.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280