Μπουζούκη Βίκυ

Διευθ. Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών στον Όμιλο Εταιρειών ΑΝΤΕΝΝΑ


Η Βίκυ Μπουζούκη  εργάζεται στον Όμιλο Εταιρειών ΑΝΤΕΝΝΑ  από τον Φεβρουάριο του 2013  στη θέση Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών, φέρνοντας μαζί της σημαντική εμπειρία από αντίστοιχες θέσεις σε μεγάλες εταιρείες διαφόρων κλάδων.

Είναι κάτοχος MBA από το Baruch College C.U.N.Y New York και ξεκίνησε την καριέρα της στη Νέα Υόρκη στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα το 1993  εργάστηκε στην εταιρεία Shell στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων και μετέπειτα ως HR Manager στην S.C. Johnson & Son για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα Organizational Capability Director  για την SEAGRAM Ελλάδας και Ιταλίας και μετά από δύο χρόνια αναλαμβάνει Regional HR Director έχοντας στην ευθύνη της 5 χώρες ( Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Αραβικά Εμιράτα και Ισραήλ).

Μετακινήθηκε στο Όμιλο Εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ  συμβάλλοντας σημαντικά στη δημιουργία της αντίστοιχης ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και το 2004 ανέλαβε καθήκοντα  Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Coca- Cola Τρία Έψιλον Ελλάδας. Με την ομάδα της κατάφερε να φέρει την Εταιρία στη 1Η θέση για 2 συνεχόμενες χρονιές στο διαγωνισμό Best Workplace και συγχρόνως να κατακτήσει 2 Ευρωπαϊκά βραβεία από τον αντίστοιχο θεσμό, αυτό της «Υπερηφάνειας των Εργαζομένων»  και της «Εκπαίδευσης Εργαζομένων».

Το 2010 ψηφίστηκε και βραβεύτηκε  ως  «HR Manager της Χρονιάς».

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280