Μπαλόγλου Ίρις

Πρόεδρος του ICF Greece Charter Chapter, Executive Coach, Mentor Coach, Supervisor, Marketing Consultant

 


Η Ίρις είναι έμπειρη διαπιστευμένη Coach ( PCC ) και πιστοποιημένη Mentor Coach (CMC) από το International Coaching Federation (ICF) καθώς και Supervisor (EMCC) EIA Senior Practitioner & Marketing Consultant B.A

Βραβεύθηκε στα HR Awards 2016.

Έχει 36 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς,στον τομέα του Marketing και Επικοινωνίας σε θέσεις ευθύνης.

Ιδρυσε την εταιρία IRIS-SCOPE.

Ασχολείται με το Executive Coaching επιχειρήσεων και υποστηρίζει με Coaching, Mentoring & Supervision επαγγελματίες, να αναπτύξουν τις ηγετικές τους δεξιότητες και να εξελιχθούν.

Παράλληλα προσφέρει Μentoring και Supervision σε Coaches που θέλουν να αποκτήσουν διαπιστεύσεις από ICF και EMCC καθώς και να εξελιχθούν σαν επαγγελματίες.

Η Ίρις σαν Marketing Coach υποστηρίζει νέους Coaches στον επαγγελματικό τους  προσανατολισμό και στη δημιουργία της δικής τους Coaching επιχείρησης.

Την χαρακτηρίζει η αυθεντικότητα,η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα  που εξασφαλίζουν την επιτυχία των στόχων των πελατών της.

Συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ηγεσίας για επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς.

Διοργανώνει σεμινάρια δεξιοτήτων coaching για τους διεθνείς φορείς ICF, EMCC

Εθελοντικά προσφέρει Coaching & Mentoring στην Ανώτατη εκπαίδευση και σε ΜΚΟ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Ίρις υποστηρίζει την ανάπτυξη του Coaching στην Ελλάδα και το εξωτερικό και  είναι μέλος  του European Mentoring Coaching Council (EMCC)

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280