Κοντρογιάννη Δήμητρα

HR Director, EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (Tzirakian Group)

Η  Κοντρογιάννη Δήμητρα σπούδασε λογιστική , και ειδικεύθηκε με μεταπτυχιακές σπουδές στο κομμάτι του HR .Με προϋπηρεσία άνω των 20 ετών στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού . Έχει διατελέσει Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και σαν PAYROLL SPECIALIST σε μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις κυρίως Βιομηχανίες και έχει συνεργαστεί και ως ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Εργατικά και ασφαλιστικά.

Μερικές από τις εταιρίες που έχει συνεργαστεί με την ιδιότητα της  HR Director, είναι η  Φαρμακοβιομηχανία RAFARM, η DFK ACT SERVICES Εταιρία Συμβούλων , μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, η χαρτοβιομηχανία Endless

Σήμερα κατέχει τη θέση της HR Director στην EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (Tzirakian Group)

Η Διοίκηση της EUROPA αποδεικνύει καθημερινά την προτεραιότητα προς τους ανθρώπους της, τους συνεργάτες, αλλά και την κοινωνία που τη στηρίζει.

Στις 14 Οκτωβρίου στη διοργάνωση HR Awards 2020,  λόγω των  βέλτιστων πρωτοβουλιών , τις στρατηγικές και τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν  στην περίοδο της πανδημίας, με επίκεντρο τους εργαζόμενους ,  απονεμήθηκε  το BRONZE βραβείο _Most Valuable HR Team για την Κατηγορία Covid-19 Response Actions.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280