Κατσούδα Ήρα

Κωμικός


Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand-up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Tο 2017 παρουσίασε την πρώτη της σόλο παράσταση «Xωρίς γλουτένη». Η δεύτερη σόλο παράστασή της «Για γυναίκα, καλή είναι» παρουσιάστηκε πρώτη φορά λίγο πριν παρουσιαστεί και ο Covid, και η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση, η αγάπη και το feedback του κόσμου ήταν απίστευτα (για την παράσταση, για τον Covid όχι και τόσο).

Από τον Οκτώβριο του 2022 μετρά την 3η της σόλο παράσταση «Μίνιμαλ», η οποία ήταν sold-out όλη τη χειμερινή σεζόν σε Αθήνα και περιφέρεια.

Έχει παρουσιάσει τελετές απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ (2019, 2020), διοργανώσεις TEDx, καθώς και  την τελετή έναρξης του 20ού Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (2018). Παρουσίασε με τον Σπύρο Μαργαρίτη την εκπομπή «Το Δίκτυο», που προβάλλεται στην ΕΡΤ2.

Είναι η δημιουργός του podcast που συνδυάζει κωμωδία και αναπηρία «Μπράητ Σάηντ» και παρουσιάζει με τη Δήμητρα Νικητέα. Είναι από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης. Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο γάμος», ενώ έχει εργαστεί και ως Copy Writer.

Σπούδασε Οικονομικά (ΑΠΘ), Κλασική Μουσική, Χορό και Υποκριτική.

FB: https://www.facebook.com/katsoudaira

YouTube: https://www.youtube.com/user/irakatsouda

Instagram: ira_katsouda

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280