Γκίκα - Πετρουλάκη Έλενα

Director of Human Resources at Costa Navarino Resort


Η Έλενα Γκίκα – Πετρουλάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας, του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνεχίζει τις σπουδές της, φοιτώντας στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με περισσότερα από είκοσι έτη εμπειρίας σε στρατηγικούς ρόλους διοίκησης, την τελευταία δεκαετία εργάζεται στην ξενοδοχειακή εταιρία Costa Navarino, όπου προσελήφθη ως διευθύντρια ανθρωπίνου δυναμικού.

Προηγουμένως είχε απασχοληθεί επί τρία έτη στην εταιρία Club Hotel Casino Loutraki, όπου ηγήθηκε της αλλαγής εταιρικής κουλτούρας και του επανασχεδιασμού της πολιτικής διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού για 2.000 εργαζόμενους. Ακόμα νωρίτερα διετέλεσε για έξι έτη, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Grand Resort Lagonissi.

Έχει διατελέσει εισηγήτρια στις  τουριστικές σχολές Le Monde, όπου δίδαξε Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ανέλαβε καθήκοντα υπεύθυνης τομέα τουρισμού και γαστρονομίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας.

Τον Ιανουάριο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Μορφόκοσμος, το άγγιγμα της Μούσας», Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή. Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Καθρέφτες και Είδωλα», Εκδόσεις Ψυχογιός και τον Ιανουάριο του 2020, το βιβλίο «7+1 καθημερινά αμαρτήματα ηγεσίας», Εκδόσεις Ψυχογιός.

Είναι συχνά κεντρική ομιλήτρια σε σεμινάρια και εκδηλώσεις τόσο του τουριστικού κλάδου όσο και γενικότερα της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, έχει τη ρήση του Napoleon Hill, «οτιδήποτε μπορεί ο νους να συλλάβει και να πιστέψει, μπορεί και να το κάνει».

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280