Βαφειάδου Άννα

HeterArt Founder | Educational R&D | Cultural Planning

Μουσικοπαιδαγωγός με ειδίκευση στον Πολιτιστικό Σχεδιασμό (Diploma in Piano Performance NCoA, MSc Enviromental Design of Cities and Buildings HOU, MSc in Agricultural Engineering ΑUA).

Σχεδιάζει καινοτόμα  εκπαιδευτικά προγράμματα και γέφυρες επικοινωνίας. ‘Το παιχνίδι των πλήκτρων’ είναι μια κιναισθητική μέθοδος επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης ατόμων με διαφορετικούς ρυθμούς (piano4all).

Το πρόγραμμα ‘από την Τέχνη στην Τεχνολογία’ υλοποιείται από το 2013 (art2tech, stream vs steam).

Εμνεύστηκε τον κύκλο ‘…οι Τέχνες αλλιώς…’ με παρεμβάσεις στον Αστικό χώρο που ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων στα εγκαίνια του ‘Πάρκου για το Παιδί και τον Πολιτισμό’ και υλοποιήθηκε από την Κοιν. Σ. Επ. Myrtillo (2015-16).

To 2016 ίδρυσε την ΗeterArt και διακρίθηκε στο Hack the Camp της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, στα Best City Awards (2016, 2017), στα Educational Business Awards 2017 και στο Social Growth της ΕΡΤ.

Από το 2017 υποστηρίζεται από το πρόγραμμα SOCIAL DYNAMO του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Συνεργάζεται με τα προγράμματα SynAthina, Open Schools, Designed for Better Learning και MAKERSPACE στο Σεράφειο | Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

Συμμετείχε στο Nordic Urban Lab στο Helsinki και από τον Απρίλιο του 2018 συντονίζει την πρωτοβουλία στην Αθήνα με μια σειρά ανοιχτών διαλόγων και εργαστηρίων σε συνεργασία με τη Metropolis.dk,  ενθαρρύνοντας τις ανταλλαγές ιδεών και πρακτικών μεταξύ των Βορείων χωρών και τις Ελλάδας στο χώρο της έρευνας, της εκπαίδευσης, των δημιουργικών βιομηχανιών και της κοινωνικής καινοτομίας.

Καλλιτεχνική Δ/ντρια του Lost in Jazz στην Αθήνα και το Πήλιο.

Επόμενο Συνέδριο

Social Media

Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την HR Community και το συνέδριο/βραβεία, επικοινωνήστε μαζί μας:

hr@skywalker.gr
+30.210.9730280